Reparatii Acoperisuri

Executam reparatii de Acoperisuri

In cazul in care aveti probleme cu acoperisul existent, firma noastra va sta la dispozitie cu solutii optime. Efectuam lucrari de reparatii acoperisuri tabla tip tigla (tigla metalica), tigla de beton , sisteme de tigla ceramica, sisteme sindrila bituminoasa, parazapezi acoperis, jgheaburi si burlane acoperis, reparatii acoperisuri tabla zincata faltuita, acoperisuri cupru, zinc, aluminiu sau chiar titan. Pentru toate serviciile noastre oferim garantie extinsa de pana la 10 ani.

Solutiile oferite de noi

Curatarea jgheaburilor si a suprafetelor acoperisului este, de asemenea, una dintre sarcinile noastre. De asemenea, am fi bucurosi sa va informam despre intretinerea si inspectiile acoperisului. Reactionam prompt si flexibil in caz de urgenta si daune provocate de furtuni, pentru a evita daune majore.

Reparatii Acoperisuri

Servicii de reparare a acoperisului rezidentiale si comerciale

Reparatii sisteme pluviale

Asiguram curatarea, reparatiile si instalarea jgheaburilor si a burlanelor.

Reparatie Dulgherie

Muncitori calificati care pot face fata oricarei provocari.

Reparatii cosuri de fum

Oferim servicii profesionale de curatare si inspectare a cosurilor de fum.

Spre deosebire de alte companii de acoperisuri, nu inlocuim acoperisurile decat daca aceasta este singura optiune. Expertiza noastra este inspectia acoperisului, reparatia si intretinerea, lucrurile „mici” cu care majoritatea companiilor de acoperisuri nu vor sa se ocupe.