Hidroizolatii

Hidroizolatii cu membrana bituminoasa si Hidroizolatii lichide

Firma noastra realizeaza lucrari de hidroizolatii in constructii civile, constructii industriale sau lucrari de hidroizolatie a podurilor si pasajelor rutiere. Cu o experienta de peste 8 ani, firma noastra va ofera solutii complete de hidroizolare a teraselor circulabile, necirculabile, terase inversate sau cu vegetatie, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, lucrari de impermeabilizare a bazinelor, piscinelor, subsolurilor sau in lucrari de refacere a hidroizolatiei existente, atat pentru infrastructura cat si pentru suprastructura fiecarui imobil ce necesita reabilitare partiala sau integrala.

Executii lucrari de HIDROIZOLATII la cele mai inalte standarde

Realizam aceste lucrari de hidroizolare a teraselor de bloc cu membrane bituminoase intrucat reprezinta solutia cea mai convenabila atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere al pretului. Pentru ca sa va putem oferi o lucrare durabila recomandam utilizarea unui sistem de hidroizolatii monostrat sau dublustrat, pe care o vom aplica in mod corespunzator respectand etapele pe care le presupune.

Hidroizolatie Acoperis Bloc

Oferim cele mai bune solutii de hidroizolatii pentru Acoperis

Hidroizolatie Hala Industriala

Oferim servicii complete de hidroizolatii la cele mai inalte standarde.

Hidroizolatie Terasa

Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile

Hidroizolatii Balcoane

O hidroizolatie facuta ca la carte trebuie sa reziste cel putin 10 ani.

Pentru a obtine o hidroizolatie a teraselor perfecta acestea trebuie realizate numai de catre profesionisti in domeniu, asa cum suntem si noi, pentru ca sa nu aparea infiltratii.