Montaj Tigla Metalica

Servicii de Montaj Tigla Metalica (Tabla Acoperis)

Tigla metalica a devenit de mult timp una dintre cele mai cautate materiale pentru acoperisuri.
Firma noastra este specializata in montaj acoperisuri, montaj tigla metalica, tabla zincata dreapta, tigla tip Lindab,tabla cutata, tabla pentru acoperis de orice tip, tabla zincata plana faltuita, sindrila bituminoasa, iluminatoare si montaj accesorii acoperisuri precum jgheaburi, burlane, parazapezi etc.

Avantajele tiglei metalice

Pentru ca dorim sa oferim un pachet complet de servicii, asiguram montaj pentru tiglele metalice si ceramica pe care le comercializam. Serviciile de montaj sunt asigurate de personalul calificat al societatii noastre, personal cu o vasta experienta in domeniu.

Greutatea mica

In comparatie cu tigla ceramica care este o invelitoare grea (35-65 kg/metru patrat), tigla metalica este mult mai usoara (are aproximativ 4,5 kg/metru patrat);

Rezistenta la intemperii

Un alt motiv pentru care specialistii in domeniu recomanda montarea unui acoperis din tigla metalica consta in modul de evacuare al apei de ploaie.

Intretinere usoara

Un alt avantaj al sistemului de invelitoare confectionat din tigla metalica consta in cheltuielile reduse pe care le presupune din punct de vedere al intretinerii, comparativ cu tigla ceramica.

Termorezistenta

Tigla metalica este un sistem de invelitoare potrivit si pentru locuintele care au mansarde.

Tigla metalica este un material excelent pentru acoperis, care are fiabilitate, rezistenta, durabilitate si aspect estetic frumos. Este considerata mult mai rezistenta decat alte tipuri de tigle si este ideala pentru acoperisurile cladirilor fara mansarda locuibila sau cu pod neincalzit. Printre calitatile tiglei metalice se numara faptul ca e mai usor de instalat pe acoperis si este o solutie foarte versatila, care se pliaza pe orice tip de constructie.Avem diverse modele cu grosimea de la 0.40 mm -0.60 mm, gama variata de culori, cu finisaj exterior atat pe mat cat si pe lucios.