Despre noi

DESORE NOI –

Firma de Acoperisuri

Avem peste 20 de ani de experienta in domeniul acoperisurilor si ne mandrim cu manopera noastra excelenta, cu preturile competitive si cu capacitatea de a oferi rezultate remarcabile. De la infiintarea noastra, am lucrat din greu pentru a construi si a mentine o reputatie buna in calitate de meseriasi ai acoperisurilor din Romania. Oferim clientilor o gama larga de servicii de acoperisuri pentru a le acoperi toate nevoile.

Experienta noastra in constructii a fost dobandita ca urmare a numeroaselor lucrari de constructii si reparatii efectuate in scoli, intreprinderi mici si mari, depozite, case, birouri, magazine etc. Prioritatile noastre sunt clientii multumiti, personalul calificat, cercetarea nivelurilor preturilor pietei si lucrul cu produse si tehnologii inovatoare din industrie.

Ani experienta

Lucrari finalizate

Acoperisuri Reparate

Hidroizolatii Efectuate

De retinut

Acoperisul este expus constant la toate conditiile meteorologice: raze UV, inghet si dezghet, ninsoare, vant, precipitatii abundente, grindina si multe altele. Deci, in timp, trebuie reparat. Cand apare o scurgere, repararea este inevitabila. Cu noi veti obtine cele mai bune rezultate in privinta acoperisului.

Profesionalism –

De ce noi?

Scopul nostru este sa aplicam cele mai inalte standarde pentru fiecare aspect al muncii noastre. Obiectivul nostru este sa depasim in mod constant asteptarile clientilor nostri. Promisiunea noastra este sa fim o companie responsabila.

Servicii de Reparatii

Reparatii acoperisuri, Reparatii Jgheaburi Burlane, Reparatii Dulgherie, Pazie laterala

Servicii de Montaj

Montaj Tigla Metalica/Ceramica, Sisteme Pluviale, Ferestre Velux, Accesorii etc.

+20 Ani Experienta

Cele 4 componente cheie care nu lipsesc din calitatile noastre:

N Calitate ridicata in executie
N Preturi rezonabile pentru client
N Termen scurt de executie
N Garantie

Executie terase din lemn

Executam spatii de relaxare moderne, terase, pergole, casute de vara, carporturi, foisoare .

Hidroizolatii si Izolatii

Hidroizolatiile pentru terase – membrana bituminoasa. Izolatii cu polistiren.

Oferim cele mai bune solutii pt. –

Acoperisuri

Anii de experienta dobanditi de-a lungul anilor si echipa profesionista formada din experti ne ofera oportunitatile si abilitatile de a rezolva orice problema care ar putea aparea in contextul muncii noastre.

0799 556 199

Apelati acum